Готовність до інноваційної діяльності та діяльнісна рефлексія поліцейських - Волуйко, О.М. (Університет «КРОК», 2018)
У статті розглядається теоретичний аналіз останніх досліджень готовності до інноваційної діяльності. Аналізуються основні теоретичні підходи відносно поняття діяльнісна рефлексія, готовності до інноваційної діяльності, її показники та характеристики. Зазначено, що готовність до інноваційної правоохоронної діяльності — особливий особистісний стан, який передбачає наявність у поліцейського мотиваційно-ціннісного ставлення до професійної діяльності, володіння ефективними способами і засобами досягнення професійних цілей, здатності до рефлексії. Досліджено рефлексію в структурі діяльності, тобто проаналізовано рефлексію як процес, включений у діяльність.
Keywords: готовність до інноваційної діяльності; діяльнісна рефлексія; інноваційна компетентність; поліцейський