Гнучке управління розробкою інтернет-магазину «NicheWebStore» - Потапенко, Едвард Сергійович (Університет «КРОК», 2024)
У кваліфікаційній роботі розглядаються поточні проблеми гнучкого управління, пов’язані з розробкою веб-сайту інтернет-магазину NicheWebStore, використовуючи методи та інструменти гнучкого управління проектами. На основі аналізу ринку та вимог клієнтів розроблено план процесу створення продукту. Використовуючи фреймфорк Scrum, було визначено особливості гнучкого управління розробкою веб-сайту інтернет-магазину «нішевої» парфумерії та професійної косметики. Крім того, щоб спростити гнучке управління розробкою продукту на веб-сайті інтернет-магазину, було розглянуто характеристики лідерства, комунікації та управління взаємодією.
Keywords: Agile; Scrum; електронна комерція; нішева парфумерія; професійна косметика; Веб-сайт; інтернет-магазин; менеджмент