Вплив родинно-соціальних моделей поведінки на спроможність особистості долати особистісні кризи - Гридковець, Л.М. (Університет "КРОК", 2013)
У статті подано аналіз криз життєвого шляху людини. Визначено характер прямих і опосередкованих особистісних криз. Досліджено проблематику впливу родинних соціальних моделей на здатність особистості долати особистісні кризи. Наведено деякі результати емпіричного дослідження щодо впливу непроявлених батьківських моделей поведінки на переживання криз у дітей
Keywords: особистісна криза; родинно-соціальні моделі; родина; сім’я; кризовий період; вплив