Історія становлення кримінального судочинства в Німеччині - Черепій, П.М. (Університет «КРОК», 2017)
Стаття присвячена розгляду, аналізу історичних етапів розвитку та становлення кримінального судочинства у Федеративній Республіці Німеччина. Значна увага приділяється аналізу писемним законодавчим актам, що видавалися протягом певного історичного періоду, їхньомувпливові на розвиток країни загалом, позитивним та негативним рисам. Здійснено аналіз роз ділів законодавства певних історичних періодів, що стосувалися, зокрема, кримінального судо чинства, його процедури, суб’єктів, що вправі були здійснювати відповідне судочинство, його ефективності та результативності.
Keywords: кримінальне судочинство; історичний період; судовий процес