Теоретико-правові аспекти формування етичних засад професійної діяльності юриста у країнах Європейського Союзу - Француз-Яковець, Т.А.; Цилюрик, О.В.; Француз-Яковець, Тетяна Анатоліївна; Цилюрик, Ольга Володимирівна (Університет «КРОК», 2017)
У даній статті досліджується актуальні питання теоретико-правових аспектів професійної культури юриста у країнах Європейського Союзу.
Keywords: етика; індивід; професійна культура; юрист; адвокат