Емпіричне дослідження комплексу гандикапу - Ставицький, О.А. (Університет "КРОК", 2013)
У статті представлено результати емпіричного дослідження рівня сформованості компонентів комплексу гандикапу у людей з обмеженими можливостями.
Keywords: гандикапізм; гандикап; інвалідність; людина з обмеженими можливостями