Аромат Арабії (лінгвістичне есе) - Денисенко, Тетяна; Денисенко, Тетяна Дмитрівна (Київський столичний університет імені Бориса Грінченка, 2014)
У наш час без порозуміння різних народів і культур не обійтися. Без цього не існувало б ані миру на Землі, ані цивілізації як такої. З огляду на це дедалі більшої популярності набирає зацікавлення східними й екзотичними культурами в усьому світі загалом, у Європі та США зокрема. Не оминула ця тенденція й Україну. Думаєте Схід дуже далекий від нас? Він ближче, ніж Вам здається! І складніший, ніж Ви уявляєте!