Актуальність питання вдосконалення та взаємодії законодавчих норм щодо діяльності третейського суду як метод вирішення спорів учасниками ринку фінансових послуг - Олійник, О.Б.; Інгман, К.О. (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджено нормативну базу, яка регулює діяльність третейського суду. Автор статті окремо з’ясувала невідповідність деяких норм Цивільного Процесуального, Господарського процесуального кодексів України, Закон України «Про третейський суд» та ін., та внесла пропозиції щодо їх вдосконалення для покращення виконування своїх функцій недержавним органом.
Keywords: третейський суд; вирішення спорів суб’єктів господарювання; колізії норм