Теоретико-правові ідеї В. Копєйчикова у дослідженнях держави та права: характеристика джерел дослідження - Француз, А.Й.; Легкий, В.В.; Француз, Анатолій Йосипович (Університет "КРОК", 2016)
У статті вивчається джерельна база з тематики наукової діяльності В.В. Копєйчикова в юридичній сфері та його теоретико-правових ідей у галузі держави та права. Автори статті класифікують наявні джерела за кількома ознаками та в загальних термінах характеризують внесок В.В. Копєйчикова у вітчизняну науку.
Keywords: Копєйчиков В.В.; джерельна база; теоретико-правові ідеї; наукова школа