До проблеми принципів правового регулювання внутрішнього трудового розпорядку за українським законодавством - Лозовой, С.В. (Університет "КРОК", 2014)
Принципи правового регулювання внутрішнього трудового розпорядку – це керівні положення, виражені в цьому інституті трудового права, що визначають його загальну спрямованість, суть, зміст та особливості, основні підходи до правового регулювання відносин щодо внутрішнього трудового розпорядку й відображають загальну спрямованість його розвитку.
Keywords: внутрішній трудовий розпорядок; централізоване правове регулювання; локальне правове регулювання