Detective Secret Service in Informative Spase: Morally Legal Limits - Horielova, V.; Горєлова, Вероніка Юріївна (Університет «КРОК», 2017)
The article is devoted the analysis of limits moral and legal during realization of informative secret service by private detectives at the opened sources

Стаття присвячена аналізу меж морального та правового під час здійснення інформаційної розвідки приватними детективами у відкритих джерелах.
Keywords: informative secret service; detective activity; ethics; morality; інформаційна розвідка; детективна діяльність; етичність; моральність