Формування фінансової стратегії інноваційно-активних підприємств - Плетенецька, С.М.; Плетенецька, Світлана Михайлівна (Університет «КРОК», 2013)
У статті досліджено теоретико-методологічні аспекти формування фінансової стратегії підприємств у сучасних умовах розвитку економіки. Визначено принципи та особливості вибору та реалізації фінансової стратегії інноваційно-активних підприємств в Україні
Keywords: інноваційно-активне підприємство; фінансова стратегія; фінансові ресурси; принципи фінансової стратегії