Особливості управлінського обліку витрат підприємства - Ромашко, О.М.; Ромашко, Ольга Миколаївна (Університет «КРОК», 2014)
У статті досліджено питання класифікації витрат в управлінському обліку. Розглянуто вплив класифікації витрат на прийняття управлінських рішень
Keywords: витрати; прибуток; управлінський облік; елемент витрат; стаття витрат; система обліку витрат