Гнучке управління розробкою та впровадженням застосунку для стоматологічної клініки «QRD DENTAL CLINIC» - Нудьга, Олексій (Університет «КРОК», 2024)
В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретико-методичні основи гнучкого управління, зокрема особливості Agile підходів в управлінні створенням продукту. Представлено дизайн бізнесу стоматологічної QRD DENTAL CLINIC та опис запропонованого продукту застосунку Smile для вирішення проблеми компанії. Розглянуті окремі аспекти гнучкого управління створенням продукту застосунку Smile, зокрема: цілі проєкту, план виконання та терміни проєкту, бюджет проєкту; команда проєкту, стейкголдери проєкту, етичний кодекс (цінності), принципи (Agile-маніфест), правила роботи та план комунікацій в проєкті.
Keywords: Agile-маніфест; Agile підходи; проєкт