Зелена логістика" міста як пріоритетний інструмент забезпечення стійкого розвитку міст - Аверкина, М.Ф.; Аверкина, Марина Федорівна (Університет «КРОК», 2013)
У статті доведено необхідність використання такого пріоритетного інструмента забезпечення стійкого розвитку міста, як «зелена логістика». Розкрито сутність терміну «зелена логістика» та визначено її основні принципи. Проаналізовано зарубіжний досвід формування заходів забезпечення стійкого розвитку міста в руслі використання принципів «зеленої логістики"
Keywords: «зелена логістика» міста; стійкий розвиток міста; еквіфінальність; принципи