Публікація: Методичні підходи до оцінки ресурсного потенціалу продовольчого виробництва
Вантажиться...
Дата
Автори
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Університет «КРОК»
Анотація
У статті подано теоретичний аналіз сутності виробничого потенціалу в продовольчому підкомплексі. Досліджено його ресурсні складові. Обґрунтовано практичні напрями стабілізації та підвищення ефективності продовольчого виробництва на основі аналізу вартісних методик оцінки поте
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Румик І.І. Методичні підходи до оцінки ресурсного потенціалу продовольчого виробництва/ І. І. Румик //Вчені записки Університету «КРОК». Серія «Економіка».- 2015. - Вип. 40. - С. 19-29
