Публікація:
Методичні підходи до оцінки ресурсного потенціалу продовольчого виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Університет «КРОК»

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У статті подано теоретичний аналіз сутності виробничого потенціалу в продовольчому підкомплексі. Досліджено його ресурсні складові. Обґрунтовано практичні напрями стабілізації та підвищення ефективності продовольчого виробництва на основі аналізу вартісних методик оцінки поте

Опис

Бібліографічний опис

Румик І.І. Методичні підходи до оцінки ресурсного потенціалу продовольчого виробництва/ І. І. Румик //Вчені записки Університету «КРОК». Серія «Економіка».- 2015. - Вип. 40. - С. 19-29

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в