Перегляд за Автор "Осколок, Євгеній"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Управління логістичним каналом підприємств харчової промисловості(Університет «КРОК», 2023) Пазєєва, Ганна; Осколок, Євгеній; Пазєєва, Ганна МихайлівнаСтаття присвячена теоретико-методичним та науково-практичним аспектам реалізації процесів управління логістичним каналом підприємств харчової промисловості. Розглянуті підходи зарубіжних та українських учених щодо логістичного каналу. Процес управління логістичним каналом наведено на прикладі підприємства ТОВ «Фуд-Центр». Проаналізовано процеси управління логістичним каналом ТОВ «Фуд-Центр», а також здійснено діагностику стану логістики підприємства. Результатом аналізу та діагностики є розроблений алгоритм удосконалення процесів управління логістичним каналом ТОВ «Фуд Центр». У статті були використані такі методи дослідження: порівняння – для співставлення показників діяльності ТОВ «Фуд-Центр»; аналіз – для діагностики та надання оцінки фінансових результатів ТОВ «Фуд-Центр»; спостереження – для дослідження особливостей організаційної структури ТОВ «Фуд-Центр»; системний підхід – для дослідження стану підприємства, організаційної структури ТОВ «Фуд-Центр»; синтез – для аналізу організаційної структури ТОВ «Фуд-Центр», індукція – для дослідження організаційної структури підприємства, та показників діяльності підприємств, метод сценаріїв – для покращення процесу планування попиту на підприємстві ТОВ «Фуд-Центр». Отримані результати вкотре підкреслюють одну з ключових ролей у забезпеченні продукцією споживачів за допомогою логістичних каналів. Саме логістика займається управлінням матеріальними, фінансовими та інформаційними потоками підприємства. У зв’язку із постійною трансформацією логістики відбувається поглиблене її розуміння та з’являються нові логістичні утворення, які потребують досліджень. Одним із таких утворень, який розглянуто у даній роботі, є логістичний канал. Таким чином, проаналізована і доведена значущість процесу управління логістичним каналом на підприємствах харчової промисловості.