Вчені записки Університету "КРОК"

Постійне посилання на розділhttps://dspace.krok.edu.ua/handle/krok/282

Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України №886 від 02.07.2020 р. та № 894 від 10 жовтня 2022 р. збірник наукових праць "Вчені записки Університету "КРОК" включено до Переліку наукових фахових видань України, категорія "Б" з економіки (економічні спеціальності - 051 "Економіка", 071 "Облік і оподаткування", 072 "Фінанси, банківська справа та страхування", 073 "Менеджмент", 075 "Маркетинг", 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", 241 "Готельно-ресторанна справа", 281 "Публічне управління та адміністрування", 292 "Міжнародні економічні відносини") та психології (спеціальність – 053 "Психологія"). Збірник розрахований на науковців, аспірантів та практиків, які проводять дослідження сучасних проблем економіки, управління та психології та шляхів їх розв’язання. Періодичність: щоквартально (березень, червень, вересень, грудень). Мови видання: українська та англійська (змішаними мовами).

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Механізм забезпечення продовольчої безпеки в ринковій економіці
    (Університет «КРОК», 2013) Румик, І.І.; Румик, Ігор Іванович
    У статті розглянуто механізм забезпечення продовольчої безпеки на сучасному етапі розвитку світової економіки. Запропоновано напрями підвищення рівня продовольчого забезпечення, самозабезпечення та безпеки
  • Ескіз
    Документ
    Індикатори продовольчої безпеки України
    (Університет «КРОК», 2013) Румик, І.І.; Румик, Ігор Іванович
    У статті здійснено кількісну оцінку й аналіз рівня продовольчої безпеки України за допомогою системи індикаторів та їх граничних (порогових) значень. Запропоновано напрями вдосконалення існуючих підходів до визначення критеріїв оцінки стану продовольчої безпеки
  • Ескіз
    Документ
    Понятійні аспекти продовольчої безпеки як складової національної безпеки України
    (Університет «КРОК», 2014) Румик, І.І.; Румик, Ігор Іванович
    У статті розглянуто наукові підходи до визначення продовольчої безпеки на різних етапах розвитку суспільства. Особливу увагу приділено сучасному трактуванню поняття «продовольча безпека». Запропоновано напрями вдосконалення наукових положень щодо визначення категорії «продовольча безпека» на основі відтворювально-ресурсного підходу та факторів, що її забезпечують
  • Ескіз
    Документ
    Ресурсне забезпечення продовольчої безпеки
    (Університет «КРОК», 2014) Румик, І.І.; Румик, Ігор Іванович
    У статті розглянуто наукові підходи стосовнодослідження продовольчої безпеки через її ресурсне забезпечення, яке визначає відтворювальні процеси в агропромисловому комплексі. Особливу увагу приділено сучасному трактуванню виробничого потенціалу. Запропоновано напрями вдосконалення існуючих наукових положень щодо визначення продовольчої безпеки на основі відтворювально-ресурсного підходу