Методичні вказівки

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 20 з 26
  • Документ
    Наскрізна програма практики та методичні рекомендації для студентів денної, заочної та дистанційної форм навчання спеціальності "Журналістика" рівня вищої освіти магістр, освітня програма "Міжнародна журналістика"
    (Університет «КРОК», 2024) Ткач, Дмитро Іванович
    Методичні рекомендації Д.І.Ткача окреслюють ключові аспекти організації та проходження практики майбутніми журналістами - студентами спеціальності “Журналістика” ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», в різних медіа-середовищах. Вони спрямовані на забезпечення ефективного практичного досвіду та допоможуть у написанні практичних рекомендацій для кваліфікаційної роботи
  • Документ
    Методичні настанови до виконання здобувачами вищої освіти Проєкту третього рівня
    (Університет «КРОК», 2022) Єпік, Марина Олександрівна; Тимчук, Олег Сергійович
    Проєкт третього рівня виконується здобувачами спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» у відповідності до навчального плану 3 курсу у 6 семестрі. Метою виконання Проєкту є проєктування та реалізація програмного забезпечення з базою даних, логікою доступу до даних, логікою програми та логікою інтерфейсу. База даних розробляється на основі реляційної моделі даних. При цьому нормалізація має бути виконана до рівня вимог третьої нормальної форми (3НФ). Виконання Проєкту виконується відповідно до рекомендацій щодо створення баз даних, що наведені у курсі Database Foundations від Oracle Academy. Доступ здобувачам до методичних рекомендацій, програмного забезпечення та хмарних сервісів надається відповідно до угоди про членство університету «KROK» у Oracle Academy.
  • Документ
    Методичні настанови до виконання здобувачами вищої освіти Проєкту другого рівня
    (Університет «КРОК», 2022) Єпік, Марина Олександрівна; Тимчук, Олег Сергійович
    Проєкт другого рівня виконується здобувачами спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» у відповідності до навчального плану 2 курсу у 4 семестрі. Метою виконання Проєкту є проєктування та реалізація кросплатформного програмного забезпечення із застосуванням процедурної та об’єктно-орієнтованої парадигм програмування, методів й алгоритмів обчислень, структур даних і механізмів управління. Програмне забезпечення обов’язково повинно мати графічний інтерфейс користувача. Логіка програми має бути реалізована на мові програмування Python, а логіка інтерфейсу – на PyQt 5. Проєкт виконується відповідно до рекомендацій щодо створення і керування стартапами (startups), розробником яких є Громадська організація «Платформа інноваційного партнерства» (YEP™).
  • Документ
    Методичні настанови до виконання здобувачами вищої освіти Проєкту четвертого рівня
    (Університет «КРОК», 2022) Єпік, Марина Олександрівна; Тимчук, Олег Сергійович
    Проєкт четвертого рівня виконується здобувачами спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» у відповідності до навчального плану 4 курсу у 8 семестрі. Метою виконання Проєкту є проєктування та реалізація програмного забезпечення на основі архітектури клієнт-сервер, включаючи сховище даних, логіку доступу до даних, логіку програми та логіку інтерфейсу. Клієнт має відповідати за логіку інтерфейсу, а сервер – за сховище даних та логіку доступу до даних. Логіка програми може бути зосереджена як на клієнті (товстий клієнт), так і на сервері (тонкий клієнт). Типовим прикладом програмного забезпечення з архітектурою клієнт-сервер є веб-застосунки, мобільні веб-застосунки або мобільні застосунки. Для створення серверної частини програмного забезпечення можуть бути використані різноманітні серверні технології та мови програмування, наприклад: PHP, Python, Java, ASP, Node.js, Ruby. Для створення клієнтської частини можуть бути використані HTML, CSS, JavaScript, Java, .NET.
  • Документ
    Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики (спеціальність 242 «Туризм», ОПП «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти)
    (Університет «КРОК», 2022) Мелько, Людмила Федорівна; Уварова, Ганна Шевкетівна; Гаврилюк, Світлана Павлівна; Карюк, Вікторія Іванівна; Міхо, Олена Іванівна; Сокол, Тетяна Георгіївна
    Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики призначені для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності «Туризм» (освітньо-професійна програма «Туризм», освітній рівень «бакалавр»). У виданні містяться загальні положення щодо проходження виробничої практики студентами спеціальності «Туризм» (ОПП «Туризм), пропонується програма практики, розкривається її мета та завдання, питання організації та керівництва, етапи та зміст, надаються методичні рекомендації щодо проходження практики, підготовки звітної документації, процедура захисту та критерії оцінювання. В кінці представлені додатки, де надаються приклади оформлення титульної сторінки, змісту практики та відповідних таблиць.
  • Документ
    Методичні рекомендації до виконання і захисту кваліфікаційної роботи (спеціальність 242 «Туризм», ОПП «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти)
    (Університет «КРОК», 2022) Мелько, Людмила Федорівна; Уварова, Ганна Шевкетівна; Гаврилюк, Світлана Павлівна; Карюк, Вікторія Іванівна; Козійчук, Оксана Григорівна
    Методичні рекомендації до виконання і захисту кваліфікаційної роботи призначені для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності «Туризм» (освітньо-професійна програма «Туризм», освітній рівень «бакалавр»). У виданні містяться: загальні положення щодо написання кваліфікаційної роботи, завдання та її місце в системі фахової підготовки, етапи виконання кваліфікаційної роботи, склад та зміст, вимоги до оформлення, підготовка до захисту і захист, критерії оцінювання. В кінці представлені додатки, де надаються приклади оформлення титульної сторінки, завдання, оформлення ілюстративних матеріалів тощо. Представлені науково-методичні матеріали є результатом колективної діяльності кафедри туризму Університету «КРОК».
  • Документ
    Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт (спеціальність 242 «Туризм», ОПП «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти)
    (Університет «КРОК», 2022) Мелько, Людмила Федорівна; Уварова, Ганна Шевкетівна; Гаврилюк, Світлана Павлівна
    Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт призначені для здобувачів вищої освіти 2-3 курсів спеціальності «Туризм» (освітньо-професійна програма «Туризм», освітній рівень «Бакалавр»). У рекомендації включені загальні положення щодо виконання курсової роботи, розкривається структура, даються поради до написання розділів, організації дослідження та оформлення курсової роботи. Звертається увага на критерії оцінювання і процедуру захисту курсової роботи. В додатках, розміщених в кінці методичних рекомендацій, надаються приклади тем, зразок оформлення титульної сторінки та заяви. Представлені навчально-методичні матеріали є результатом колективної діяльності кафедри туризму Університету «КРОК».
  • Документ
    Методичні рекомендації з організації та проведення практики (спеціальність 242 «Туризм», ОПП «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) 1-3 курс
    (Університет «КРОК», 2022) Мелько, Людмила Федорівна; Уварова, Ганна Шевкетівна; Гаврилюк, Світлана Павлівна; Литвинова, Тетяна Станіславівна; Міхо, Олена Іванівна; Растворова, Марія Олександрівна
    Методичні рекомендації з організації та проведення практики призначені для здобувачів вищої освіти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» (освітньопрофесійна програма «Туризм», освітній рівень «бакалавр»). У виданні містяться програми з навчальних та виробничої (технологічної) практик: загальні положення щодо проходження практики студентами спеціальності «Туризм» на 1-3 курсах, розкривається мета та завдання практики, питання організації та керівництва, етапи та зміст практики. Надаються методичні рекомендації щодо оформлення звітної документації, а також критерії оцінювання та процедура захисту. У додатках представлені приклади оформлення титульної сторінки, змісту практики та відповідних таблиць. Представлені науково-методичні матеріали є результатом колективної роботи кафедри туризму Університету «КРОК», стейкхолдерів, партнерів, випускників.
  • Документ
    Навчально-методичний посібник виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти рівня «бакалавр» освітньої програми «Культурологія»
    (Університет «КРОК», 2024) Момот, Н.М.; Бурмака, М.В.; Момот, Неля Миколаївна; Бурмака, Марія Вікторівна
    Навчально – методичний посібник для виконання та захисту курсової роботи бакалавра містить рекомендації щодо організації здобувачем самостійної навчально-наукової роботи з елементами дослідженнями. Визначається сутність і завдання курсової роботи бакалавра, організації роботи над виконанням цих досліджень, описуються основні її етапи та вимоги до оформлення цих робіт. Зазначена процедура захисту, надаються зразки документів, що використовуються під час підготовки курсової роботи.
  • Документ
    Фінансове право
    (Університет «КРОК», 2024) Чернетченко, Олена Миколаївна
    Навчальна дисципліна «Фінансове право» спрямована сформувати правовий світогляд майбутніх фахівців зі спеціальності «Право». Дисципліна має на меті не лише надати необхідні знання, а й навчити правильно використовувати правові норми при виконанні професійних завдань. Метою викладання навчальної дисципліни «Фінансове право» є здобуття знань норм права, які регулюють публічні фінансові відносини, а також засвоєння та розуміння здобувачами особливостей змісту правовідносин у сфері публічної фінансової діяльності, з’ясування особливостей їх прояву у різних сферах цієї діяльності, розв’язання складних фінансово-правових проблем. Семінарські заняття - вид навчальної роботи під керівництвом викладача, що полягає у обговоренні попередньо визначених тем до яких здобувачі освіти готують тези виступів на підставі індивідуально виконаних завдань . Семінарські заняття проводяться в аудиторіях з однією академічною групою.
  • Документ
    Основи медичного права
    (Університет «КРОК», 2024) Чернетченко, Олена Миколаївна
    Навчальна дисципліна «Основи медичного права» спрямована сформувати правовий світогляд майбутніх фахівців зі спеціальності «Право». Дисципліна має на меті не лише надати необхідні знання, а й навчити правильно використовувати правові норми при виконанні професійних завдань. Метою курсу є оволодіння знаннями про сутність правового регулювання суспільних відносин у сфері охорони здоров’я, комплекс прав людини та громадянина, пов’язаних з забезпеченням охорони здоров’я, та особливості їх реалізації у процесі надання медичної допомоги. Завданням навчальної дисципліни «Основи медичного права» є засвоєння студентами основних прав людини та пацієнта у сфері охорони здоров’я та порядку їх реалізації; ознайомлення з правовими нормами законодавства; набуття навичок консультування громадян стосовно порядку реалізації їх прав у сфері охорони здоров’я та організації юридичного захисту у випадку порушення таких прав. Семінарські заняття проводяться з основних тем розглянутих на лекційних заняттях. Самостійна та індивідуальна робота -це форма навчання, що має на меті розширення та дослідження питань винесених на розгляд на лекційних заняттях, а також опрацювання питань, які не були висвітлені на лекційних та семінарських заняттях.
  • Документ
    Organisation Theory and Organisational Development: guidelines for students of full-time and part-time forms of education
    (Університет «КРОК», 2023) Marynovych, Viktoriia V.; Маринович, Вікторія Володимирівна
    The guidelines are designed for students studying the discipline "Organisation Theory and Organisational Development". They include an introduction, the purpose and tasks of the discipline, instructional and methodological materials, lessons overview, questions for preparing for seminar classes, problematic tasks for self study, tasks for practical work of students, means for conducting midterm and final tests (comprehensive tests for checking knowledge of the discipline, questions for conducting midterm tests, questions for conducting the final test), the final assessment criteria, as well as literature and supplements. They give students the basics about mechanisms and principles of the functioning of organisations and provide students with constructive knowledge in the form of certain methods and techniques for finding solutions to specific organisational tasks and improving organisational structure. These guidelines are for full-time and part-time students (majoring in "International Economic Relations"), and scientific and pedagogical staff of higher education institutions.
  • Документ
    Методичні рекомендації до підготовки та захисту магістерських робіт
    (Університет «КРОК», 2023) Цевух, Світлана Михайлівна
    Методичні рекомендації окреслюють вимоги та стандарти щодо підготовки та оформлення основних елементів дипломної роботи: зміст, заголовки, графічні матеріали, таблиці, формули тощо, а також етапи її виконання та захисту.
  • Документ
    Guidelines or the preparation and defense of Masters Theses
    (Університет «КРОК», 2020) Tsevukh, Svitlana; Цевух, Світлана Михайлівна
    These guidelines outline requirements and standards on preparation and design of main elements of thesis: contents lists, headings, graphic materials, tables, formulas, etc., as well as the stages of performance and defense of diploma thesis.
  • Документ
    Науково-методичні рекомендації з підготовки, написання, оформлення та захисту магістерських досліджень (робіт) для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» галузі знань 08 (Право), спеціальність 081 (Право)
    (Університет «КРОК», 2023) Григорчук, Мирослав Васильович; Степаненко, Наталія В'ячеславівна; Корольова, Вікторія Вікторівна; Биков, Олександр Миколайович
    Методичні рекомендації підготовлено відповідно до Стандарту вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 08 Право, спеціальність 081 Право (Наказ МОН України від 20.07.2022 року № 643 «Про затвердження Стандарту вищої освіти зі спеціальності 081 Право для другого (магістерського) рівня вищої освіти».
  • Документ
    Навчально-методичні рекомендації щодо виконання та оформлення курсових робіт для здобувачів коледжу 3 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування»
    (Університет «КРОК», 2023) Румик, Ігор Іванович
    У ході виконання курсових робіт перед здобувачами виникає цілий ряд організаційних і методичних задач: вибір теми роботи; розробка плану виконання роботи; порядок представлення роботи: керівнику, для попереднього захисту і для захисту в комісії. Для успішного виконання курсової роботи необхідно на основі вивчення практики діючих об’єктів фінансової діяльності й огляду літературних джерел визначити основні напрями розкриття теми роботи; на основі аналізу об’єкта дослідження виявити резерви підвищення його ефективності, розробити шляхи удосконалення основних напрямків його діяльності.
  • Документ
    Контент-маркетинг
    (Університет «КРОК», 2023) Петрова, Ірина Леонідівна; Дьячук, Ірина Віталіївна
    Цифровізація всіх аспектів сучасного життя суттєво вливає на зміну структури ринків, моделей поведінки споживачів та разючу зміну бізнесових процесів, особливо в сфері маркетингової діяльності. Саме тому дисципліна «Контент-маркетинг» є однією з ключових задля формування теоретичних знань та практичних навичок роботи в умовах швидкоплинних змін ринкового середовища до дає змогу сформувати компетенції, що є критично необхідними в умовах сучасного стану економічного розвитку. Дисципліна призначена для студентів спеціальності 075 Маркетинг.
  • Документ
    Маркетингові комунікації
    (Університет «КРОК», 2023) Петрова, Ірина Леонідівна; Дьячук, Ірина Віталіївна
    Навчально-методичний посібник для студентів денної, заочної та дистанційної форм навчання спеціальності 075 Маркетинг виконані відповідно до програми навчальної дисципліни "Маркетингові комунікації". Дисципліна «Маркетингові комунікації», як обов’язкова компонента освітньо-професійної програми «Маркетинг», спрямована на формування у студентів інтегральної компетентності.
  • Документ
    Науково-методичні рекомендації з написання, оформлення та захисту звітів з виробничої переддипломної практики для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» галузі знань 081 (Право), спеціальність 081 (Право)
    (Університет «КРОК», 2023) Француз, Анатолій Йосипович; Степаненко, Наталія В'ячеславівна; Корольова, Вікторія Вікторівна; Биков, Олександр Миколайович
    Метою методичних рекомендацій є надання допомоги здобувачам у вирішенні поставлених завдань щодо формування змісту і порядку виконання та оформлення звітів з виробничої переддипломної практики
  • Документ
    Методичні рекомендації з написання, оформлення та захисту звітів з виробничої практики для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 08 (Право), спеціальність 081 (Право)
    (Університет «КРОК», 2023) Француз, Анатолій Йосипович; Степаненко, Наталія В'ячеславівна; Корольова, Вікторія Вікторівна; Биков, Олександр Миколайович
    Метою методичних рекомендацій є надання допомоги здобувачам у вирішенні поставлених завдань щодо формування змісту і порядку виконання та оформлення звітів з виробничої переддипломної практики