Нематеріальна культурна спадщина ЮНЕСКО: національна кухня як туристичний ресурс
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Університет «КРОК»
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Мунім А.П. Нематеріальна культурна спадщина ЮНЕСКО: національна кухня як туристичний ресурс/ А.П. Мунім, В.С. Антоненко // Спадщина ЮНЕСКО та туризм: матеріали наукової конференції студентів (7 грудня 2020 р). Київ: Університет "КРОК". 2020. С.56-59
