Нематеріальна культурна спадщина ЮНЕСКО: національна кухня як туристичний ресурс

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет «КРОК»

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Мунім А.П. Нематеріальна культурна спадщина ЮНЕСКО: національна кухня як туристичний ресурс/ А.П. Мунім, В.С. Антоненко // Спадщина ЮНЕСКО та туризм: матеріали наукової конференції студентів (7 грудня 2020 р). Київ: Університет "КРОК". 2020. С.56-59

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в