Психологічні та методологічні засади формування фахово спрямованих естетичних смаків студентської молоді

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університет "КРОК"

Анотація

В статті аналізуються теоретико-методологічні засади формування естетичних смаків фахового спрямування студентської молоді, зокрема основні психологічних характеристик особистості та організаційно-педагогічні засади, які впливають на їх утворення. Визначаються місце і роль у становленні і розвитку смакової культури

Опис

Ключові слова

смак, естетичний смак, творчість, виховання, естетичні здібності, професійна орієнтація

Бібліографічний опис

Калашник Н.Г. Психологічні та методологічні засади формування фахово спрямованих естетичних смаків студентської молоді/ Н. Г. Калашник, В. С. Сідак //Правничий вісник Університету «КРОК».-2012.-Вип.13.- С. 213-220

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced